ARE YOU READY TO SCHOOL…

Online examentraining HAVO

Online examentraining voor de HAVO

Ben jij iemand die later dit jaar examen gaat doen voor de HAVO? Misschien sta je dan niet voor alle vakken er even goed voor. Dan is het goed om ervoor te zorgen dat je kennis van de vakken waar je wat minder goed in bent een beetje wordt bijgespijkerd. We raden je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Ready to School als je op zoek bent naar een goede online examentraining voor de HAVO. We hebben namelijk een training voor je klaarstaan waarmee jij er helemaal zeker van kunt zijn dat je straks goed beslagen ten ijs zult komen!

Een examentraining voor HAVO online doen

Bij ons krijg je intensieve begeleiding. Als je school straks dan weer opengaat, dan zal je leerkracht niet weten wat er gebeurt. We hebben een online huiswerkklas, 1-1 online begeleiding en examentrainingen voor HAVO online. Als jij meerdere onvoldoendes op je lijst hebt staan, dan heb je misschien wat intensievere begeleiding nodig. Je gaat dan lekker aan de slag met een echte vakexpert, die als geen ander weet wat er allemaal mogelijk is. Je krijgt de hulp die je nodig hebt. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij alle stof zo goed mogelijk beheerst.

Examentraining voor de HAVO online volgen

Bij Ready to School staan we klaar om je te helpen. Je krijgt dan van ons ook allemaal huiswerktips, zodat jij bijvoorbeeld goed weet wat voor planning je moet maken. Dit is zeker belangrijk als je meerdere vakken moet bijspijkeren. We hebben jonge, enthousiaste mensen klaarstaan die met jou aan de slag gaan, om ervoor te zorgen dat jij straks helemaal weet wat je kunt verwachten bij je examen. Meer weten over onze online examentraining voor de HAVO? Neem dan gewoon even een kijkje bij de uitgebreide informatie over dit onderwerp die wij op onze website hebben klaarstaan.

Lees meer

ONZE KERNWAARDEN

PASSIE

Door tijd, energie en enthousiasme in je (huis)werk te steken, bereik je je doelen.

GROEI

Alles wat je aandacht geeft groeit.

AANDACHT

Oprechte aandacht voor de leerling zorgt voor vooruitgang.

HEB JE EEN VRAAG?

HOOFDKANTOOR READY TO SCHOOL

Bredaseweg 204-15
5038NK Tilburg

013-544 6202

contact@readytoschool.nl

KvK nr. 56934025

VOLG ONS

KLANTEN VERTELLEN

Ready to school weet wat jij nodig hebt.