ARE YOU READY TO SCHOOL…

Bijles Frans Tilburg

Bijles Frans in Tilburg volgen

Heeft uw kind moeite met Frans? Wilt u graag zelf helpen maar is uw eigen kennis ook niet meer zo up to date, of heeft u moeite om de juiste snaar te raken? Dan is het goed om eens contact op te nemen met Ready to school. Onze organisatie staat namelijk klaar om uw kind verder te helpen. We hebben medewerkers klaarstaan met een zeer goede kennis van het Frans, die daarbij ook nog eens getraind zijn in het begrijpen van het puberbrein. Zo kunnen zij zorgen voor de best mogelijke begeleiding. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op of bekijk eens de uitgebreide informatie op onze website.

Uw kind Frans bijles in Tilburg laten volgen

Voor bijlessen Frans in Tilburg kunt altijd een afspraak met ons maken. We hebben jonge medewerkers in dienst die een zeer uitgebreide kennis van deze taal hebben. Ze krijgen het voor elkaar om uw kind net dat stapje extra te laten zetten en zo nog beter te presteren. Er ontstaat een unieke samenwerking waardoor uw kind beter begrijpt wat er geleerd moet worden. Dat betere cijfer ligt dan in het verschiet! U kunt hierbij zelf kiezen waar u wilt dat deze bijlessen gegeven gaan worden. Dat kan bij u thuis, op school, in de bibliotheek of zelfs online.

Meer weten over onze bijlessen Frans in Tilburg?

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen. We gaan graag eens samen met u bekijken waar uw kind moeite mee heeft en hoe wij ervoor gaan zorgen dat uw kind betere resultaten gaat behalen. Dit is niet alleen maar goed voor de cijfers, maar ook voor het zelfvertrouwen van uw kind. Dat neemt uw kind dan mooi weer mee in de rest van zijn of haar leven. Uw kind is ook bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, of examentraining. Ook hier vindt u uitgebreide informatie over op onze website.

Lees meer

ONZE KERNWAARDEN

PASSIE

Door tijd, energie en enthousiasme in je (huis)werk te steken, bereik je je doelen.

GROEI

Alles wat je aandacht geeft groeit.

AANDACHT

Oprechte aandacht voor de leerling zorgt voor vooruitgang.

HEB JE EEN VRAAG?

HOOFDKANTOOR READY TO SCHOOL

Bredaseweg 204-15
5038NK Tilburg

013-544 6202

contact@readytoschool.nl

KvK nr. 56934025

VOLG ONS

KLANTEN VERTELLEN

Ready to school weet wat jij nodig hebt.