Via Ready To School is het mogelijk om ook te wonen in het oude missiehuis Rooi Harten aan de Bredaseweg Tilburg.

Mooie historische onzelfstandige kamers met verdieping (vide) en eigen keukentje. Prijs kan variëren door voorschot verwarming en elektra. Je hebt een eigen meter, dus verbruik je meer dan je buurman of -vrouw dan kan je huur hoger of lager liggen. Het zijn onzelfstandige ruimtes dus huurtoeslag is niet mogelijk.

Wil je op de hoogte blijven? Je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst.

rooi hartenInschrijven wachtlijst

Wonen in het missiehuis Rooi Harten

• Het Rooi harten kent 37 studentenkamers.

Deze zijn onder te verdelen onder

• Typen A: € 280 tot € 310 per maand
  • Typen B: € 325 tot € 347 per maand
  • Typen C: € 367 tot € 392 per maand
  • Typen D: € 434 tot € 500 per maand
  • Typen E: boven € 500 per maand
  • De grootte van de kamers ligt tussen minimaal van 13m2 en maximaal van 40m2. Iedere kamer heeft een wastafel en een keukenblokje met een afzuigkap geschikt voor een 2 pits elektrisch kookplaatje. Binnen het huis is een woonkeuken en voldoende douches en wc voor gezamenlijk gebruik.

Dit zijn indicatieve huurtarieven. Iedere studentenkamer is uniek en kent zijn eigen specifieke kenmerken. Aan de bovenstaande indicatie tarieven kunnen geen rechten ontleend worden.

• Wanneer er een kamer vrijkomt, ontvang je een uitnodiging voor de kijkavond.