Ready to school wil op een kwalitatief goede en creatieve manier jongeren klaar maken voor de uitdagingen die zij in hun verdere leven tegemoet gaan treden. Door hen te leren om te leren en zich ergens voor in te zetten, ondersteunen we jongeren in het vinden en ontwikkelen van hun talenten. Dit doen wij door JOU in te zetten. Wij trainen jou om als docent in de huid van de jongere te kruipen waardoor jij begeleiding op maat geeft. Word jij onze nieuwe jongeren expert?.

Ready to school is een jonge organisatie die zich inzet voor het onderwijs. Werken bij Ready to school is flexibel en uitdagend! We bieden dan ook de leukste bijbaan voor studenten uit: Breda, Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch, Waalwijk, Eindhoven, Tilburg en omgeving.

Functies.

Als student kun je bij ons diverse functies vervullen. Hieronder staan de vier belangrijkste:

1. Bijlesdocent.
  2. Huiswerkbegeleidingdocent.
  3. Onderwijsstudent.
  4. Examentrainer.

Daarnaast zetten we studenten op projectbasis in op andere functies, zoals administratieve ondersteuning van het bedrijf of promotie-acties. Naast de drie docentenfuncties hebben wij ook een vast team met medewerkers.

Trainingen

Wanneer je voor ons gaat werken vinden er twee trainingen plaats. Een om kennis met ons te maken en een om te leren hoe wij werken. Voordat je begint met een functie als huiswerkbegeleidingdocent of onderwijsstudent vindt er ook een meeloopdag plaats, zodat je optimaal voorbereid kan beginnen. Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen blijven waarborgen, vindt er iedere maand een docententraining plaats. We vragen je jaarlijks aan twee trainingen deel te nemen, zodat je continu je werkzaamheden kan optimaliseren.