Ready to school ondersteunt middelbare scholen om te innoveren door middel van projecten. Innovatieve oplossingen die de organisatie verlichten en stimuleren om nieuwe ideeën uit te werken.

Per project wordt samen bekeken hoe Ready to school direct kan helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ideeën ook in een proeftuin uitvoeren. Dit geeft de school de rust en de gelegenheid om vooraf goed na te denken over hoe een idee een bijdrage kan leveren aan de organisatie.

Waarvoor wordt Ready to school ingezet?

• Opvangen lesuitval
  • Verzorgen taal- en rekenvaardigheid
  • Ondersteunen docenten bij projecten
  • Surveilleren tijdens toetsen
  • Organiseren en geven van examentraining
  • Opvang van KWT-uren
  • Huiswerkklas
  • Huiswerkbegeleiding
  • Administratieve ondersteuning

Wilt u ook gebruik maken van de mogelijkheden van Ready to school? Vraag naar Michelle Opstal of mail naar onderwijs@readytoschool.nl.

Waarom Ready to school?

1. Ready to school maakt leerlingen enthousiast, bekijkt ze persoonlijk en past haar begeleiding aan de leerling aan
  2. Gemotiveerde & gekwalificeerde onderwijsstudenten door maandelijkse trainingen
  3. Online administratie op nacalculatie, zodat u als school alleen betaalt voor de lessen die zijn geweest
  4. Breed aanbod van diensten
  5. Op maat trajecten
  6. Goed en snel geregeld
  7. Aantrekkelijke prijs: vanaf 19 euro per uur (BTW vrijgesteld!)

Ready to school is al succesvol betrokken bij:

Middelbare scholen:
Theresialyceum; St.-Odulphuslyceum; Beatrix College; 2 College; De Nieuwste School; De Vakschool; Dr. Moller College; Rodenborch College; Jeroen Bosch College, St. Joriscollege, Christiaan Huygens College, Christoffel College, Lyceum Bisschop Bekkers.

Zorginstellingen:
REC; Transferium; Rebound Midden-Brabant; Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Midden-Brabant.

Overige relaties:
YoungWorks, Bibliotheek Midden-Brabant; Basisschool Burgemeester van Mierlo.