Jongeren hebben moeite om zich te concentreren en vaak geen motivatie om aan school te werken. Uitdagingen van buitenaf zijn veel interessanter en deze prikkels zijn moeilijk te weerstaan. Jongeren hebben niet altijd de juiste werkhouding, zitten soms in de knoop met hun emoties of zijn onzeker over hun vaardigheden. 

Een veilige, rustige werkplek om aan school te werken kan soms een wereld van verschil betekenen. School is hiervoor een ideale plek; de leerlingen zijn er vertrouwd, er heerst reeds een leerklimaat en alle benodigdheden zijn bij de hand.

Voor het opzetten van zo’n huiswerkklas hoeft uw school slechts een geschikte studieruimte te bieden. Wij kunnen de organisatie verzorgen en zetten getrainde onderwijsstudenten in voor de werkzaamheden. Onze onderwijsstudenten zorgen voor een veilig en rustig leerklimaat, houden toezicht en helpen de leerlingen met hun huiswerk. 

 

Waarom Ready To School

 1. Ready To School maakt leerlingen enthousiast, bekijkt ze persoonlijk en past haar begeleiding aan de leerling aan
 2. Kwalitatieve studenten door maandelijkse trainingen
 3. Online administratie op nacalculatie, zodat u als school alleen betaalt voor de lessen die zijn geweest
 4. Breed aanbod van diensten: wanneer nodig kunnen de onderwijsstudenten ook voor andere werkzaamheden worden ingezet. Bijvoorbeeld surveilleren tijdens toetsen.
 5. Op maat trajecten
 6. Goed en snel geregeld
 7. Als dat gewenst is houdt Ready To School u op de hoogte van de vorderingen van de leerlingen. 
 8. Aantrekkelijke prijs: vanaf 19 euro per uur (btw vrijgesteld!). Deze kosten kan de school op zich nemen of doorberekenen aan de ouders van de deelnemende leerlingen.

       

      Wanneer meer intensieve begeleiding is gewenst voor de leerlingen kan er ook voor worden gekozen om onze huiswerkbegeleiding op school aan te bieden. Neem contact op voor meer informatie. 

       


      Reeds bestaande huiswerkklassen 

      • Christoffel – Breda
      • Theresia Lyceum – Tilburg
      • Jeroen Bosch College – ’s Hertogenbosch