Jongeren hebben moeite om zich te concentreren en vaak geen motivatie om aan school te werken. Uitdagingen van buitenaf zijn veel interessanter en deze prikkels zijn moeilijk te weerstaan. De huiswerkbegeleiding op school vindt plaats op een voor leerlingen vertrouwde omgeving met alle benodigdheden bij de hand. In kleine groepjes wordt er samen met ze gewerkt aan de juiste werkhouding, of aan hun zelfvertrouwen omdat ze soms in de knoop zitten met hun emoties of zijn onzeker over hun vaardigheden.

Onderzoek laat zien dat jongeren vooral in het nu leven. Daardoor weten ze niet goed waarom een betere werkhouding, omgaan met emoties of meer zelfvertrouwen hen helpt makkelijk hun doelen te behalen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt uw kind hierin begeleid. Naast het plannen en organiseren, helpen we uw kind met de stof en werken we volgens een aanpak die bij hem of haar past.

Als school hoeft u slechts lokalen beschikbaar te stellen. Wij verzorgen de organisatie en zetten getrainde begeleiders in.

Waarom Ready To School

1. Gratis kennismakingsgesprek
  2. Direct starten
  3. Bekroond met een keurmerk
  4. Dagelijks online de voortgang van uw kind zien
  5. In de toetsweek onbeperkt begeleiding en ruimere openingstijden
  6. In de schoolvakanties zijn wij open
  7. Na 2 maanden houden we gratis een evaluatiegesprek
  8. Meer vakinhoudelijke hulp nodig? U kunt bijles afnemen tegen gereduceerd tarief
  9. Wij bellen even als uw kind niet op de afgesproken tijd binnen is
  10. U ontvangt inloggegevens om alle informatie in te zien op uw persoonlijke RTS-pagina
  11. Praktisch maar fijn: drinken aanwezig, gratis WIFI en gebruik van laptops,  schone en frisse werkomgeving en extra studiemateriaal aanwezig
  12. Een overgangsbelofte bij start in augustus, september en oktober

Bekijk hier of u in aanmerking komt voor de overgangsbelofte.

bannerhwb