De eerste keer dat ik bijles had vond ik het heel spannend. Maar al snel zag ik dat het eigenlijk heel leuk is.  Ik had bijles nodig omdat ik het in groep 8 erg moeilijk vond om te rekenen. Dus vonden mijn ouders het een goed idee om gelijk te beginnen met bijles, zodat ik geen achterstand op zou lopen in de klas. Want dat zou natuurlijk niet leuk zijn.
Tijdens de bijlessen oefenen we wiskunde maar als ik soms tijd over heb oefen ik een ander vak. Het is heel fijn dat ik alle vakken aan mijn docente Romy kan vragen. Romy leert mij ook trucjes die andere kinderen uit mijn klas niet weten en waardoor ik sneller sommen kan uitrekenen. Dat is echt super fijn.
Tot nu toe haal ik door de bijlessen alleen maar cijfers in de 8 daar ben ik dan ook super blij mee! Ik heb ook gemerkt dat het echt heel leuk is om goede cijfers te halen.”