“Ivana heeft Citotraining gekregen van Annemarij. Zij was heel goed, rustig, vriendelijk, duidelijk, goede inschatting van wat Ivana nodig had, motiverend vooral bij Cito-oefeningen. Ze bood de juiste leerstof en oefeningen aan.

Begeleiding was heel correct, duidelijk en goed. Vooral de voorbeelden van Cito-toetsen en oefeningen waren goed zodat de leerling goed naar de echte toets wordt begeleid en voorbereid om zonder stress en met veel motivatie toets af te leggen.

Ik zou het zeker aanbevelen vooral voor kinderen die wat onzeker zijn maar het wel in zich hebben, die worden zeker goed op weg geholpen.

Ik ben meeste tevreden over de manier en flexibiliteit van les geven en ook dat het concreet over de knelpunten gaat waar een kind mee zit, en ook een goede hulp bij leerstof en motivatie om te leren.”