Na gewone bijlessen van één uur te hebben gegeven, ben ik nu voor de uitdaging gegaan van bijlessen die een hele dag duren: ‘examensprintjes’ die nog net even nodig waren voor de toetsen. Uiteindelijk heb ik de dag doorgebracht met een meisje dat wat ondersteuning nodig had voor rekenen. We hebben verschillende examens geoefend (zowel vanaf papier als met de beschikbare computer) en de 1-op-1 begeleiding komt dan goed van pas, doordat er precies wordt ingegaan op wat de leerling moeilijk vindt en er makkelijk de juiste hulp gegeven kan worden. De vooruitgang die er tijdens deze dag was, is dan ook goed te zien. Tussen deze intensieve en geconcentreerde momenten door werden we verblijd met drinken of een hapje. Ook lunch was geheel verzorgd en zo kon de batterij weer worden opgeladen. In een fijne en rustige omgeving, waar zowel docent als leerling uitgedaagd werd en geconcentreerd kon werken, een prima rekendag gehad!