Groepsbijles wiskunde, HAVO 3 en 4

Bente:”Ik vind wiskunde best moeilijk omdat ik soms niet snap hoe ik met sommige sommen moet beginnen. Tot voor kort had ik vooral ook moeite met plannen. Ik stelde mijn huiswerk uit of ik schatte mijn huiswerk verkeerd in. Nu ga ik het gewoon meteen maken. Ik vind dat er een fijne werksfeer tijdens de groepsbijles is en als je iets niet begrijpt kan ik het meteen vragen en hoef ik niet een half uur te wachten zoals op school.”

Ot:”Vorig jaar had ik moeite met wiskunde. Ik miste vooral duidelijke uitleg met oefeningen. Nu was ik de enige in de klas die wist hoe je grafieken, tabellen van sommen moest maken. Nu moet ik wel veel uitleggen aan mijn vrienden op school, maar dat is ook wel leuk.”

Laurens:” Ik vind dat er een fijne werksfeer tijdens de groepsbijles is en als je iets niet begrijpt kan ik het meteen vragen en hoef ik niet een half uur te wachten zoals op school. Ik heb tijdens de les veel geleerd over formules en grafieken maken. We vinden allemaal wiskunde een beetje leuk worden.”