Simpel en snel geregeld.

We leven in een tijd waarin internet niet meer uit het leven is weg te denken. De tieners van nu groeien op met het internet. Bijles volgen doe je daarom ook op de manier die je gewend bent: online. Bijles via internet is flexibel, simpel en snel geregeld.

Zelfde aandacht, maar dan online.

Voor deze bijlessen gebruiken wij voor het contact Skype. De lessen worden vormgegeven via het online whiteboard Awwapp.  Zo krijgt uw kind toch de persoonlijke aandacht die het verdiend, maar dan online.

Met online bijles maakt locatie en tijd niet uit. Jij regelt zelf met de docent een tijd wanneer het jou uitkomt. Je docent wacht op je, en samen gaan jullie aan de slag met de leerstof. Al je boeken, aantekeningen en materiaal bij de hand. De bijles doe je namelijk gewoon vanuit een vertrouwde omgeving, namelijk thuis. Geen reistijd na de bijles, alleen je computer even afsluiten.

Ervaring Melissa (RTS begeleider – Frans)

melissa

Mijn naam is Melissa en sinds eind vorig jaar mag ik voor Ready to School werken. Na een aantal leerlingen op het basisonderwijs te hebben

geholpen heb ik in juni vorig jaar een training gegeven aan vier eindexamenkandidaten op het vwo. Begin dit schooljaar werd ik gevraagd om bijles te geven aan twee leerlingen van het middelbaar onderwijs. Deze leerlingen hadden hulp nodig met Frans, één van mijn eindexamenvakken. In overleg met beide jongens hebben we besloten de bijlessen online te gaan doen, omdat ik zelf in Breda woon en deze leerlingen in Tilburg. Meteen na de eerste les was het duidelijk dat dit heel goed gaat. Ik kan meekijken via een gedeeld scherm en we praten via de microfoon en de chat. Het is altijd even afwachten hoe een nieuwe bijles gaat, maar dit gaat prima!

Eén van de jongens heeft soms nog wel wat moeite met het feit dat we niet in dezelfde kamer zitten, vooral als er in de les stof is uitgelegd op papier. Gelukkig kunnen we dat goed oplossen als hij zijn scherm deelt en mij mee kan laten kijken met wat hij op de computer doet. Hopelijk kan ik in de toekomst nog meer leerlingen online helpen.

Ervaring leerling (Kostek – Frans)

“Sinds een tijdje krijg ik online bijles van Melissa. Het is handig dat we via de Cloudfunctie in de aangemaakte gedeelde folder beide de documenten voor ons hebben. Ze kan me heel goed helpen. Omdat ik al in de 5e zit heb ik veel projectwerk en presentaties met Frans, en die delen we dan ook. Die checken we dan heel makkelijk. Soms kijkt ze zelfs buiten de lestijd om nog voor me na! Verder is online bijles handig als je ver uit elkaar woont, want nu hebben we geen lange reistijd en reiskosten meer. Ik heb momenteel nog geen punten terug, maar heb er een heel goed gevoel over. Frans blijft gewoon niet mijn favoriete vak!”

Tarieven.

Ready to school hanteert vriendelijke bijles tarieven. Afhankelijk van het leerjaar en de intensiteit van de bijles geeft Ready to school een automatisch voordeel. Daarnaast betaalt u de bijlesuren achteraf per maand.

Wanneer u iedere week bijles volgt en meerdere lessen volgt in een maand ontvangt u automatisch een voordeel op het tarief. U zit niet vast aan een abonnement en Ready to school biedt de mogelijkheid om de gevolgde lessen achteraf per maand te betalen.

Leerjaar Tarief Tarief 8+ lesuren 10 lessenpakket (1 bijlesuur gratis!)*
1,2,3,4 € 22,50 per uur € 20,75 per uur Geen €225,-, maar €202,50
5,6 € 24,50 per uur € 22,75 per uur Geen €245,-, maar €220,50
MBO / HBO

Groepsbijlessen

€ 24,50 per uur

Vanaf €31,50

Voorwaarden.

• De lessen worden per maand achteraf in rekening gebracht.
  • Opzeggen is per direct, met in acht name van een opzegtermijn van 24 uur.
  • * Wanneer u zich vastlegt voor 10 bijlesuren ontvangt u 1 bijlesuur gratis. Binnen het termijn van 3 maanden dienen de 10 lesuren te zijn gevolgd. Na de overeengekomen uren wordt de bijles automatisch voortgezet, betaalt u per afgenomen uur en is het 24 uur van te voren opzegbaar. Het 10-lessenpakket betaalt u vooraf.
  • Wanneer u in een maand meer dan 8+ lesuren afneemt ontvangt u alle bijlessen van deze maand voor het gereduceerde tarief.
    Let wel: dit geldt niet in combinatie met het 10-lessenpakket.
  • Geen restitutie op ingekochte uren.

De tarieven zijn geldig tot 31 juli 2019.

Ready to school denkt mee.

Bijlessen zijn in schooljaar 2018-2019 altijd €17 wanneer:

• u in de gemeente Tilburg geregistreerd staat onder de meedoenregeling vanuit de gemeente Tilburg.
  • u in de gemeente Breda in het bezit bent van de BredaPas. Kijk ook eens of u onze diensten kunt declareren via het schoolstartpakket.

Woont u in een andere gemeente? Kijk dan eens op de website van uw gemeente welke mogelijkheden er voor u zijn.

Op sommige scholen is het tevens mogelijk een deel van het bedrag vergoed te krijgen. Neem hiervoor contact op met uw zorgcoördinator.