michelleMichelle Opstal.

Michelle is de algemene directeur van Ready to school en draagt de zorg voor de strategische koers, de samenwerkingen en de algemene bedrijfsvoering. Ze staat aan de leiding van nieuwe projecten en bewaakt de kwaliteit van de bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentraining. Ze behaalde aan de Universiteit van Tilburg haar bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen.

 

 

ILSEIlse Baas.

Ilse is de regiomanager en contactpersoon voor alle leerlingen, medewerkers, en ouders. Ze draagt zorgt voor de kwaliteit van de dienstverlening binnen de totale organisatie van Ready to school. Ze houdt zich o.a. bezig met het aansturen van begeleiders van de huiswerkbegeleiding en 1-op-1 begeleiding, geeft inhoudelijke trainingen voor medewerkers, en zorgt ervoor dat alles -elke dag- tiptop voor u wordt geregeld . Ze heeft een Master Leisure Studies op zak.

 

Kathy Halters Kathy Halters.

Kathy is de leerlingcoördinator en vaste docent van de huiswerkbegeleiding Rooi Harten in Tilburg.  Na de havo is zij   begonnen aan de lerarenopleiding wiskunde met een specialisatie in natuur- en scheikunde. Deze studie rondt ze dit jaar af. Hiernaast geeft ze sinds 2015 examentraining en persoonlijke bijles in de bètavakken op alle niveaus.

 

 

 

 

DSC_7697

Niels Geerts.

Niels is de vaste docent van de huiswerkbegeleiding op de Christoffel in Breda. Sinds zijn zeventiende staat hij voor de klas op verschillende niveaus. Na de HAVO is hij begonnen aan de lerarenopleiding geschiedenis waar hij komend jaar afstudeert. Hij is sinds 2013 werkzaam voor Ready to School, vooral in de huiswerkbegeleiding. Daarnaast doet Niels onder andere vrijwilligerswerk voor het AZC Gilze en Rijen. 

 

 

DSC_9718

Eefje van Pelt.

Eefje is afgestudeerd in Human Resource Management en regelt bij Ready to school de personeelszaken. Daarnaast is Eefje bezig met de ontwikkeling en uitvoering van de studiekeuzebegeleiding welke een nieuwe dienst zal worden bij Ready to school. Hiervoor gaat Eefje de opleiding psychodiagnostiek volgen. Door middel van psychologisch onderzoek, coaching en activiteiten hoopt ze de keuze van een passende studie voor leerlingen te verhelderen en vereenvoudigen.