Heb je een herexamen en ben je op zoek naar hulp om je slagingskans aanzienlijk te verhogen? Maak dan gebruik van onze herexamentraining. Als ondersteuning op het herexamen bieden we in groepjes en ook 1-op-1 begeleiding aan. Dit kan voor alle vakken! De begeleiding is thuis of bijvoorbeeld in de bibliotheek. Samen met een docent worden de probleemgebieden doorgenomen aan de hand van oefenexamens. Alle andere vragen die er nog zijn, kunnen natuurlijk ook allemaal gesteld worden. De opzet van de begeleiding is hetzelfde als bij onze bijlessen, met de uitzondering dat de begeleiding minimaal vier uur achter elkaar is. Meer kan natuurlijk ook!

De herexamentraining van Ready to school houdt hier rekening mee. In kleine groepen met één begeleider werken wij gericht aan jouw onderwerpen waar je moeite mee hebt. De groep spreekt alles met elkaar door en bediscussieert de overeenkomsten en verschillen.

Wat houdt het in?

Onze herexamentraining kan voor alle vakken! Samen met een RTS-­begeleider worden de probleemgebieden doorgenomen aan de hand van oefenexamens en wordt er ingezoomd op de bijbehorende theorie. Alle andere vragen die je nog hebt, kun je natuurlijk ook allemaal stellen.

Het werkt fijn als iemand jou 1 hele dag helpt om alles voor je herexamen door te nemen!

Op donderdag 15 juni 2017 worden de uitslagen bekend gemaakt.

Als je een her hebt, volg dan een herexamentraining op:

– Zaterdag 17 juni 2017
– Maandag 19 juni 2017

Examentraining: een impressie.

In de meivakantie werd op onze leslocatie in Tilburg Centrum elke dag geblokt door vele leerlingen. Omroep Brabant Nieuws kwam een kijkje nemen.

Tarieven.

De examentraining wordt gegeven op onze locatie aan de Bredaseweg te Tilburg of op de De Nassau te Breda. De training duurt een hele dag; zowel in Tilburg als Breda gaat het ALTIJD door.

Per dag Tarief per dag
1 dag € 145,50

Voorwaarden.

• De examentraining wordt vooraf in rekening gebracht.
  • Eten en drinken is niet inbegrepen.

De tarieven zijn geldig tot 31 juli 2017.

Ready to school denkt mee.

Herexamentrainingen zijn altijd €100 per dag wanneer:

• u in de gemeente Tilburg geregistreerd staat onder de meedoenregeling vanuit de gemeente Tilburg.
  • u in de gemeente Breda in het bezit bent van de BredaPas. Kijk ook eens of u onze diensten kunt declareren via het schoolstartpakket.

Woont u in een andere gemeente? Kijk dan eens op de website van uw gemeente welke mogelijkheden er voor u zijn.