huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt uw kind begeleid in een betere studiehouding, het omgaan met emoties of het vergroten van het zelfvertrouwen wat helpt gestelde doelen makkelijker te behalen. Naast het plannen en organiseren, helpen we uw kind met de stof en werken we volgens een aanpak die bij hem of haar past.

Voor de huiswerkbegeleiding bieden wij een overgangsbelofte. Kijk hier voor meer informatie!

Waarom Ready to school.

• SUCCES! In 2017 ging 81% van de leerlingen over na het volgen huiswerkbegeleiding van Ready to school (rekening houdend dat de leerlingen een steuntje in de rug nodig hebben). Nog even, en dan wordt dit ook bekend voor 2018!

• Rust in huis
  • Boost in zelfvertrouwen
  • Geen stress meer over huiswerk
  • Meer tijd voor leuke dingen

• Bekroond met een keurmerk
  • In de toetsweek onbeperkt begeleiding en ruimere openingstijden
  • Na 2 maanden houden we gratis een evaluatiegesprek
  • Meer vakinhoudelijke hulp nodig? U kunt bijles afnemen tegen gereduceerd tarief

Vestigingen.

Hieronder staan onze vestigingen voor huiswerkbegeleiding. Wanneer er geen locatie in uw buurt is, bestaat ook de mogelijkheid om huiswerkbegeleiding thuis 1-op-1 plaats te laten vinden. Informeer hiernaar.

• Tilburg Centrum (Klooster Rooi Harten)
  • Tilburg Reeshof (Bibliotheek Heyhoef): Helaas per 14 november 2016 gesloten. Wij openen deze vestiging weer voor 4 dagen in de week als wij 8 aanmeldingen van leerlingen hebben.
  • Breda (alleen leerlingen van de Christoffel)

Ervaringen van ouders.

Jaarlijks wordt er onder onze honderden ouders een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Afgelopen jaar zijn we door ouders beoordeeld met een 7,9.

Insight info: Wat vinden de jongeren ervan?

De ervaring van jongeren op  onze huiswerkbegeleiding.

Tarieven.

We hanteren maandelijkse huiswerkbegeleiding tarieven. We merken dat een langere periode huiswerkbegeleiding betere en blijvendere resultaten oplevert. Daarom maken we het mogelijk om een overgangsbelofte aan te gaan op de huiswerkbegeleiding. Niet over of niet geslaagd, dan ontvangt u uw geld retour.

Onze huiswerkbegeleiding is steeds twee uur per keer.

Onderstaande tarieven worden gehanteerd voor de huiswerkbegeleiding en zijn afhankelijk van hoe vaak uw kind in de week naar de huiswerkbegeleiding komt (*).

Aantal x per week Tarief per maand Tarief +/- per uur
1x
2x van € 233.50 voor € 210,15** € 14,60
3x van € 271,- voor € 243,90** € 11,30
4x

van € 320,50 voor € 288,45**

€ 10,00

5x

van € 369,- voor € 332,10**

€ 9,20

* M.u.v. huiswerkbegeleiding op de Christoffel in Breda. Daar is de huiswerkbegeleiding altijd 4 uur per week en geldt standaard het tarief van €233,50.

Voorwaarden.

• De huiswerkbegeleiding wordt per maand vooraf in rekening gebracht, m.u.v. juli en augustus.
  • Maandelijks opzegbaar, voor de laatste vrijdag van iedere maand.
  • Inhaal uren vervallen bij beëindiging van de huiswerkbegeleiding.
  • Geen restitutie op ingekochte uren.
  • Wanneer uw kind halverwege de maand start dan worden alleen de lesmomenten in rekening gebracht die uw kind heeft gevolgd.
  • **Wanneer u zich vastlegt voor 3 | 5 | 10 maanden ontvangt u 1 maand | 3 maanden | 6 maanden 10% korting. U ziet hierbij af van de maandelijks opzegging. Na de overeengekomen maanden wordt de huiswerkbegeleiding automatisch voortgezet en is het maandelijks opzegbaar.
  • Uw kind mag tegen gereduceerd tarief individuele bijlessen volgen.

De tarieven zijn geldig tot 31 juli 2019.

Ready to school denkt mee.

Maandelijks 20% korting op de huiswerkbegeleiding wanneer:

• u in de gemeente Tilburg geregistreerd staat onder de meedoenregeling vanuit de gemeente Tilburg.
  • u in de gemeente Breda in het bezit bent van de BredaPas. Kijk ook eens of u onze diensten kunt declareren via het schoolstartpakket.

Woont u in een andere gemeente? Kijk dan eens op de website van uw gemeente welke mogelijkheden er voor u zijn.

Op sommige scholen is het tevens mogelijk een deel van het bedrag vergoed te krijgen. Neem hiervoor contact op met uw zorgcoördinator.