examentraining

Wanneer uw kind leert, kan dit op verschillende manieren. Bij de één onthoudt uw kind meer dan bij de ander. Onderzoek laat zien hoeveel procent  werkelijk onthouden wordt bij de gekozen manier van leren:leerpiramide-nl-350x287

De examentraining van Ready to school houdt hier rekening mee. In kleine groepen met één begeleider werken wij gericht aan de examenonderwerpen. De begeleider maakt samen met de leerling in een ‘peer group’ de stof en legt uit waar nodig.  De groep spreekt alles met elkaar door en bediscussieert de overeenkomsten en verschillen.

Examentraining:

Waarom Ready to school

1. SUCCES! Gemiddeld slaagt 90% na een examentraining van Ready to school.
  2. Gaat ALTIJD door!
  3. Vakinhoudelijke begeleiding van een getrainde docent
  4. Theorie én praktijk
  5. Mogelijk voor alle examenvakken
  6. Per vak een dag van 8:30 tot 16:00
  7. Meerdere dagen examentraining is mogelijk
  8. In de voorjaars- en meivakantie
  9. Op onze hoofdlocatie in het Rooi Harten te Tilburg en op diverse scholen in Noord-Brabant. Mocht u niet in de buurt wonen dan kunt u bijles als extra ondersteuning voor de examens nemen.

Examentraining: een impressie.

In de meivakantie werd op onze leslocatie in Tilburg Centrum elke dag geblokt door vele leerlingen. Omroep Brabant Nieuws kwam een kijkje nemen.

Tarieven

De examentraining is mogelijk voor alle vakken op VMBOtl, HAVO en VWO niveau. Trainingen vinden plaats tijdens de voorjaars- en meivakantie. De training duurt een hele dag en gaat altijd door. Onze examentraining kost € 130,- per trainingsdag. Bij onvoldoende inschrijvingen voor een vak kan de datum, locatie of prijs van de training wijzigen (naar privétraining t.w.v. € 175,-).

Vormen examentraining
“Light”
Prikkelvrij studeren
“Intensive”
Examentraining
“Super-intensive” Trainen op maat
Zelfstudie onder toezicht Inhoudelijke training in kleine groepjes (3 à 8 leerlingen) Selecte groep van 1 of 2 leerlingen
Ochtend, middag of hele dag Persoonlijke uitleg en persoonlijk examenboek Training wordt ingepland n.a.v. je eigen beschikbaarheid
Carnavalsvakantie:
wo 14 tm za 17 feb 2018
Meivakantie:
ma 30 apr tm vr 5 mei 2018
Ervaren hogere jaars studenten (hbo/wo)
Aanwezigheidscontrole Per vak een gehele dag (8:30 tot 16:00)
Dagen, tijden en vakkenaanbod worden bepaald n.a.v. het aantal inschrijvingen
Aanmelden kan voor de carnavals- en meivakantie 2018 Aanmelden kan altijd
€15,- per dagdeel

Eén training:

• €130 per training

Twee trainingen:

• €120 per training

Vanaf drie trainingen:

• €110 per training
€175 per dagtraining

Bij maatwerk wordt altijd een individuele prijsopgaaf gemaakt

Direct inschrijven Direct inschrijven Direct inschrijven

Het gaat bij dit ondersteuningsaanbod om:

• Keuze uit alle vakken op mavo-, havo- of vwo-niveau
  • Aanmelden kan direct
  • De examentraining wordt vooraf in rekening gebracht.
  • Eten en drinken is niet inbegrepen.

Deze tarieven zijn geldig tot en met 31 juli 2018.

Ready to school denkt mee

Examentrainingen zijn altijd €100,- per dag wanneer:

• u in de gemeente Tilburg geregistreerd staat onder de meedoenregeling vanuit de gemeente Tilburg.
  • u in de gemeente Breda in het bezit bent van de BredaPas. Kijk ook eens of u onze diensten kunt declareren via het schoolstartpakket.

Woont u in een andere gemeente? Kijk dan eens op de website van uw gemeente welke mogelijkheden er voor u zijn.