citotraining

Citotraining van Ready to school is 1-op-1 begeleiding van een geduldige docent die bij u thuis oefent met Cito-opdrachten voor taal en/of rekenen. De opdrachten worden samen met uw kind vanaf de computer gemaakt. De stof lijkt net een “game”; uw kind wordt er steeds beter in en kan ook buiten de training thuis blijven oefenen.

Wij raden Citotraining aan wanneer uw kind moeite heeft met de manier van vragen stellen in de Citotoets, maar ook wanneer uw kind lager scoort op de proef-Cito dan het schoolniveau wat hij/zij in de klas laat zien. Onze Citotraining is er om alle stof nog eens uit te leggen en het doel is het ware niveau van de leerling naar voren te laten komen. Door dit lessenpakket van ons te volgen zal uw kind tevens de Citotoets met meer vertrouwen afleggen.

Waarom Ready to school.

1. 1-op-1 begeleiding van een ervaren PABO/Pedagogiek student
  2. Lesmateriaal van Cito voor een perfecte aansluiting
  3. Rekenen, spelling en begrijpend lezen, of een keuze hiervan
  4. 7 lessen van 1,5 uur, een oefen Citotoets en nabespreekles

Actie: Schrijf uw kind in voor de Citotraining en maak kans op 1 maand gratis huiswerkbegeleiding in schooljaar 2018-2019.

Samen studeren.

Leerlingen vertellen over hoe zij het leren van nu zien en ervaren

Bron: Kennisnet

Tarieven.

Citotraining is te volgen in Tilburg, ’s Hertogenbosch, Breda en Waalwijk.
Onderstaande Citotraining tarieven gelden voor alle regio’s.

Actie: schrijf je in en maak kans op een maand gratis huiswerkbegeleiding in schooljaar 2018-2019!

Citotraining is een complete cursus van 7 privélessen van anderhalf uur (90 min), een (gezamenlijke) oefen Citotoets bij ons op locatie en een privéles waarin de gemaakte proef-Cito wordt besproken (90 min). Al het materiaal wordt verzorgd door Ready to school.

Pakket Tarief Totaal
7x privéles (90 min) €22,- per uur €231,-
1x oefen Citotoets in Tilburg (3 uur) €25,- €25,-
Gebruik Ready to school materiaal € 15,- € 15,-
Totaal € 271,-

Voorwaarden.

• De cursus wordt vooraf in rekening gebracht.
  • Als blijkt dat de leerling na de Citotraining nog meer oefening nodig heeft, wordt de Citotraining voortgezet als bijles. U betaalt dan ons bijlestarief van €22,- per uur.

De tarieven zijn geldig tot 31 juli 2018.