bijles

Onze docenten zijn getrainde ‘studenten’ die het voor elkaar krijgen om uw kind iets extra’s te laten doen. Door deze unieke samenwerking begrijpt uw kind de stof beter en haalt uw kind een beter cijfer!

Waarom Ready to school.

1. Begeleiding door een jongerenexpert
  2. 1-op-1 begeleiding voor een specifiek vak
  3. Online administratie op nacalculatie, zodat u alleen betaalt voor de lessen die zijn geweest
  4. Locatie naar keuze: thuis, school, bibliotheek
  5. Snel en goed geregeld

Klik hier om je direct aan te melden!

bannerbl

Ervaringen van ouders.

Jaarlijks wordt er onder onze honderden ouders een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Afgelopen jaar zijn we door ouders beoordeeld met een 7,9.

Tarieven.

Ready to school hanteert vriendelijke bijles tarieven. Afhankelijk van het leerjaar en de intensiteit van de bijles geeft Ready to school een automatisch voordeel. Daarnaast betaalt u de bijlesuren achteraf per maand.

Wanneer u iedere week bijles volgt en meerdere lessen volgt in een maand ontvangt u automatisch een voordeel op het tarief. U zit niet vast aan een abonnement en Ready to school biedt de mogelijkheid om de gevolgde lessen achteraf per maand te betalen.

Leerjaar Tarief Tarief 8+ lesuren 10 lessenpakket (1 bijlesuur gratis!)*
1,2,3,4 € 22,50 per uur € 20,75 per uur Geen €225,-, maar €202,50
5,6 € 24,50 per uur € 22,75 per uur

Geen €245,-, maar €220,50

MBO / HBO

Groepsbijlessen

€ 24,50 per uur

Vanaf €31,50

Voorwaarden.

• De lessen worden per maand achteraf in rekening gebracht.
  • Opzeggen is per direct, met in acht name van een opzegtermijn van 24 uur.
  • * Wanneer u zich vastlegt voor 10 bijlesuren ontvangt u 1 bijlesuur gratis. Binnen het termijn van 3 maanden dienen de 10 lesuren te zijn gevolgd. Na de overeengekomen uren wordt de bijles automatisch voortgezet, betaalt u per afgenomen uur en is het 24 uur van te voren opzegbaar. Het 10-lessenpakket betaalt u vooraf.
  • Wanneer u in een maand meer dan 8+ lesuren afneemt ontvangt u alle bijlessen van deze maand voor het gereduceerde tarief.
    Let wel: dit geldt niet in combinatie met het 10-lessenpakket.
  • Geen restitutie op ingekochte uren.

De tarieven zijn geldig tot 31 juli 2019.

Ready to school denkt mee.

Bijlessen zijn in schooljaar 2017-2018 altijd €17 wanneer:

• u in de gemeente Tilburg geregistreerd staat onder de meedoenregeling vanuit de gemeente Tilburg.
    • u in de gemeente Breda in het bezit bent van de BredaPas. Kijk ook eens of u onze diensten kunt declareren via het schoolstartpakket.

Woont u in een andere gemeente? Kijk dan eens op de website van uw gemeente welke mogelijkheden er voor u zijn.

Op sommige scholen is het tevens mogelijk een deel van het bedrag vergoed te krijgen. Neem hiervoor contact op met uw zorgcoördinator.