Geschreven door Michelle Opstal

Ready To School is er vanaf dit schooljaar voor alle leerlingen: van het voortgezet onderwijs én het basisonderwijs. Of je nu net begint met rekenen, de ambitie hebt om cum laude te slagen, met meer vertrouwen naar school wilt gaan of graag zoveel mogelijk vrije tijd aan sport wilt besteden zonder dat je studie er onder lijdt; er is voor iedereen een passende begeleiding.asimov

Ready To School biedt begeleiding op veel verschillende niveaus en de diversiteit is groot. Bijles rekenen, taal, Citotraining, alle vakken op het vmbo | havo | vwo, huiswerkbegeleiding, faalangsttraining, sociale vaardigheidstraining, remedial teaching en examentraining; voor ieder een passende mogelijkheid. Op www.readytoschool.nl vind je hier meer informatie over. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@readytoschool.nl.

Gedurende het jaar organiseert Ready To School meerdere leerzame en toffe evenementen en activiteiten. Wil je zeker weten dat je daarvan op de hoogte bent? Like ons dan op Facebook. Je ontvangt dan ook een leuke korting wanneer je in augustus of september start met één van onze dienstverleningen.

Om het schooljaar op een leuke manier te beginnen, organiseert Ready To School op donderdag 11 september 2014 een feestje in samenwerking met pop-up cinema. In de tuin van het klooster Rooi Harten aan de Bredaseweg 204-15 te Tilburg zullen we met elkaar genieten van een gave filmvertoning in de buitenlucht. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Kom je ook? 

 

Tot ziens bij Ready To School

 

Michelle Opstal